I Love Sushi-Emmen

ACTIE!  Bestel nu voor minimaal €30 en ontvang 2 gratis blikjes drinken naar keuze Nu ook 2de kleine poke bowl 50% korting!! Nieuw in het assortiment, Bento box voor maar €12,50 met een frisdrank naar keuze! Wij zoeken bezorgers van ongeveer 16/17 jaar het liefst met scooterrijbewijs. Wij wensen je alvast smakelijk eten!

Lees meer

I love sushi Leidschendam

ACTIE!Bestel nu voor minimaal € 25 en je krijgt een gratis roll naar keuze! Je kan kiezen uit California, Ebi of Vega. Selecteer de rol in het menu. Bestel de lekkerste en voordeligste sushi van Nederland, ook om af te halen! Wij wensen je alvast smakelijk eten!

Lees meer

I Love Sushi Amsterdam Zuid

ACTIE! Bestel nu voor minimaal € 25 en je krijgt een gratis roll naar keuze! Je kan kiezen uit California, Sake, Ebi of Vega. Selecteer de rol in het menu. Bestel nu voor minimaal € 40 en je krijgt een gratis frisdrank naar keuze! Selecteer de frisdrank in het menu. Bestel de lekkerste en voordeligste …

Lees meer

I Love Sushi Hengelo

ACTIE!Gratis roll bij bestelling vanaf €25! U kunt kiezen uit de California, Tempura Ebi of de Tuna SaladRoll. Om uw keuze te maken, voeg het product gratis roll toe aan uw bestelling.  Nu 35% korting op onze Actie en VIP boxen!En ontvang bij elke bestelling boven €50 ook een zakje kroepoek er bij. Bestel de lekkerste …

Lees meer

I love sushi Bergen op zoom

ACTIE! 24 sushi voor maar €7!  Gratis roll bij bestelling t.w.v. €10,95 bij een bestelling vanaf € 25 (keuze California, Tempura, Vega)Om uw keuze te maken, voeg het product gratis roll toe aan uw bestelling! Bestel de lekkerste en voordeligste sushi van Nederland, ook om af te halen! Wij wensen je alvast smakelijk eten!

Lees meer

I love sushi Gorinchem

Actie! Nieuwe Loverbox voor valentijnsdag!! Bestel de lekkerste en voordeligste sushi van Nederland, ook om af te halen! Wij zijn op zoek naar bezorgers. Neem contact op met +31183730438, gorinchem@ilovesushi.nl of loop even binnen. 

Lees meer