I Love Sushi Breda

Actie! Nu 24 Sushi voor maar 6,50! Wij wensen je alvast smakelijk eten! Actie! Bestel nu voor minimaal € 25 en je krijgt een gratis roll (t.w.v. € 8,95) naar keuze! Je kan kiezen uit California, Sake, Tempura of Vega. Selecteer de rol in het menu!

Lees meer

I Love Sushi Lisse

Haal nu af voor minimaal €15,- en ontvang een gratis dessert of drankje naar keuze. Bestel nu een Pokébowl en krijg de 2e Small Pokébowl met 50% korting! Daarnaast zijn wij opzoek naar een nieuwe collega om te bezorgen! Ben jij 16 jaar of ouder en heb je een Scooter rijbewijs of Autorijbewijs neem contact …

Lees meer

I Love Sushi Brouwhuis

Actie! Nu! 24 Sushi voor maar 6,50 euro! Bestel de beste sushi van Nederland, ook om af te halen. Wij wensen je alvast smakelijk eten!  

Lees meer

I Love Sushi Deventer

Let op! Wij zijn verhuisd! Bestel de lekkerste en voordeligste sushi van Nederland, ook om af te halen! Wij zijn op zoek naar bezorgers, sushikoks, leerlingkoks en kassamedewerkers. Neem contact op voor meer informatie! Wij wensen je alvast smakelijk eten!

Lees meer

I Love Sushi Heerhugowaard

  Bestel de lekkerste en voordeligste sushi van Nederland, ook om af te halen! Medewerkers gezocht : Bezorgers,Sushi koks en Leerling koks072-3033406Heerhugowaard@ilovesushi.nl  Wij wensen je alvast smakelijk eten!

Lees meer