I Love Sushi Amsterdam Zuid

ACTIE! Bestel nu voor minimaal € 25 en je krijgt een gratis roll naar keuze! Je kan kiezen uit California, Sake, Ebi of Vega. Selecteer de rol in het menu. Bestel nu voor minimaal € 40 en je krijgt een gratis frisdrank naar keuze! Selecteer de frisdrank in het menu. Bestel de lekkerste en voordeligste …

Lees meer

I Love Sushi Zutphen

ACTIE! Nu 24 sushi voor maar €7! Bestel de lekkerste en voordeligste sushi, ook om af te halen. Wij wensen je alvast smakelijk eten!

Lees meer

I Love Sushi Hengelo

ACTIE! Bestel de lekkerste en voordeligste sushi, ook om af de halen! Gratis roll bij bestelling vanaf €25 (keuze California roll, tempura ebi roll, tuna salad roll) om uw keuze te maken, voeg het product gratis roll toe aan uw bestelling.  Ontvang bij elke bestelling boven €50 ook een zakje kroepoek er bij wij wensen …

Lees meer

I love sushi Bergen op zoom

Bestel de lekkerste en voordeligste sushi van Nederland, ook om af te halen! ACTIE! Gratis roll bij bestelling vanaf € 25 (keuze California, Sake, Tempura, Vega) 24 sushi voor maar €7! Om uw keuze te maken, voeg het product gratis roll toe aan uw bestelling! Wij wensen je alvast smakelijk eten!

Lees meer

I love sushi Gorinchem

Bestel de lekkerste en voordeligste sushi van Nederland, ook om af te halen! Wij zijn op zoek naar bezorgers. Neem contact op met +31183730438, gorinchem@ilovesushi.nl of loop even binnen. 

Lees meer

I Love Sushi Leeuwarden

ACTIE! Gratis roll bij bestellingen vanaf €25! Keuze uit: Crispy California en Crispy Tempura Ebi Om uw keuze te maken, voeg het product gratis roll toe aan uw bestelling!

Lees meer

I Love Sushi Zwolle

ACTIE! Geniet nu van onze Veel voor Weinig box: 40 stuks voor maar € 30,–! Bestel de lekkerste en voordeligste sushi van Nederland, ook om af te halen. Wij wensen je alvast smakelijk eten!

Lees meer

I love sushi Maastricht

Bestel de lekkerste en voordeligste sushi van Nederland, ook om af te halen! We zijn op zoek naar bezorgers vanaf 16 jaar. Neem contact op voor meer informatie, 

Lees meer